avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Obligativitatea afisarii raportului pe salariat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Obligativitatea afisarii raportului pe salariat

La asociatia de proprietari este obligatorie afisarea ( eventual la avizier sau in biroul administratorului ) raportului pe salariat? Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Decembrie 2017
george-neagu, moderator
Am lasat scris si inregistrat catre presedinte dar nu mi se raspunde de multe luni de zile. Ce se poate face in acest caz?Stiu si eu ca orice perdoana juridica, deci si asociatia de proprietari este obligata sa radpunda in termen de 30 de zile.Imi vine sa ii reclam.dar unde in afara de primarie biroul asociatii de proprietari?
Deocamdata la Primarie, personal d-lui Primar. Stie dumnealui unde si cum se rezolva problema dvs. si numai a dvs.
Succes!
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari /lege,articol care combate legea protectiei datelor personale widad widad Daca ca membru al asociatiei de proprietari solicit prin cerere solicit copii dupa contractul de angajare a administratoarei,oamenilor de serviciu,etc,diferite ... (vezi toată discuția)
Presedintele de bloc nu vrea sa afiseze nimic din cauza regulamentului (ue) nr.679/2016 ariadna_2023 ariadna_2023 Presedintele de bloc refuza sa afiseze la avizier hotararile Adunarii generale a Asociatiei de proprietari, hotararile comitetului executiv, datele de contact ... (vezi toată discuția)
Lamuriri referitor la adunarea generala proprietarilor leg 230/2007 ienupar05 ienupar05 daca la art.25.al(4) din legea 230/2007 se spune asa:\\\'\\\' hotararile adunarii generale se consemneaza in registru procese verbale al asociatiei , se ... (vezi toată discuția)