avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Se poate afla nr vechi de inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Se poate afla nr vechi de inmatriculare

Buna ziua. Daca imi schimb numarul de inmatriculare la masina poate afla cineva numarul vechi? Ma gandesc ca un om normal nu ar putea sa afle. Dar un politist sau cineva cu o anumita functie? Gen sa se intereseze de numarul vechi de inmatriculare sau de masina si sa afle ca acel numar a fost schimbat in numarul x?

*Sper ca am ales bine forumul
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:28, 9 Decembrie 2017
Buna ziua,
Da, dupa numarul sasiului si al motorului care nu sunt modificabile.
Cine ar fi interesat sa afle nr vechi de inmatriculare de la o masina? Si in ce scop?
Intrebarea dv este chiar hazlie
Orice persoana in domeniu cunoaste ca in cadrul SPR exista serviciul evidenta auto ,in care exista inregistrate toate datele vehiculului de la prima inmatriculare pana la radierea din circulatie
Nu exista varianta ca acelasi proprietar sa solicite de mai multe ori inmatricularea unui vehicul decat in varianta in care vehiculul face obiectul unei tranzactii si revine in proprietatea aceluia care doreste schimbarea numarului de inmatriculare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina Adrian ats Adrian ats Buna ziua. Am o intrebare la dumneavoastra. Ce pot face sa radiez din circulatie o masina vanduta pe cel care a cumparat-o a vandut-o mai departe si cel din ... (vezi toată discuția)
Radiere in urma suspendarii certificatului si a numerelor procustprestserv procustprestserv Mi s-au retinut certificatul de inmatriculare si numerele de circulatie din cauza ITP expirat. Repararea masinii ar fi prea costisitoare, prin urmare a-si ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la serviciul inmatriculari marioaramuntean marioaramuntean Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la Serviciul Inmatriculari deoarece proprietatul a venit si a declarant ca masina e ... (vezi toată discuția)