avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie întreținere copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie întreținere copii

Pensie întreținere minoriVa salut respectuos! Tata a doi copii minori, in urma divorțului, domiciliul copiilor stabilit la tata, in hotărârea de divorț, a fost stabilită contribuția comuna a ambilor părinți la întreținerea minorilor, mama însă nu a contribuit cu nimic, curs de 4 ani. De un an si patru luni, are un loc de munca in Germania,mama minorilor. De la momentul angajării in Germania i-am încredințat dreptul de a aplica pentru obținerea alocațiilor minorilor, de la statul german, fapt aprobat, in schimb mama minorilor nu a trimis alocațiile decât pe ultimele patru luni. Intrebari: se poate obține o hotărâre judecătorească care sa oblige mama, la plata alocațiilor restante, încasate in contul propriu? Alocațiile de stat pentru copii, sunt cuantificate in participarea materială a mamei, fata de copii? Intru-cat mama are locul de munca in Germania, cum pot obtine pensia alimentara pentru ambii minori?
Va mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Cum se calculeza pensia alimentara EmiliaPopa EmiliaPopa Buna ziua. As dori sa stiu cum se calculeaza pensia alimentara.Din care venit..brut,net..se iau in calcul prime,bonusuri...?Sotul meu a hotarit sa ii aloce ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara se plateste din salariul romanesc, sau din salariul nemtesc? MarriNAaa MarriNAaa Buna seara! Am o cunostinta care are doi copii minori si el lucreaza cu contract nemtesc in Germania. Daca sotia lui baga divort in Romania, tatal copiilor va ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara chiriac laurentiu chiriac laurentiu sunt divortat si cu prima sotie am un copil si m-am recasatorit.Cu actuala sotie am un copil si vreau sa stiu daca sunt obligat sa platesc pensie alimentara ... (vezi toată discuția)