avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Se poate intra în țară fără declarația ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Se poate intra în țară fără declarația consimțământ de ieșire cu minorul?

buna seara...am facut o declaratie de consimtamant ptr copilul nosttru iubitei mele ptr a calatori la mn in strainatate...vroiam sa stiu dak ea se poate intoarce cu copilul inapoi in tara fara aceea declaratie?multumesc frumos
Ultima modificare: Duminică, 10 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:13, 10 Decembrie 2017
In Romania ? Bineinteles ca se poate intoarce fara declaratie ca se intoarce acasa, unde isi are domiciliul.
Oricum, declaratia ii foloseste doar la iesirea din tara .
Problema care e, a pierdut declaratia sau nu vreti sa mai plece cu copilul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara am o întrebare eu nu sunt româncă, dar trăiesc ... Andrea04 Andrea04 Bună seara am o întrebare eu nu sunt româncă, dar trăiesc în România cu partenerul(roman) avem un copil de un an(născut în România) ... Care are ... (vezi toată discuția)
Procură copil minor expirată alex1234alex alex1234alex Bună! Fostei i-a expirat procura ca să poata ieși din țară cu copilul cam de 10 zile si inca nu s-a intors cu el din strainatate. Vor veni din Danemarca ... (vezi toată discuția)
Calatorie cu copil minor in romania(tatal cetatean italian) alexalex2016 alexalex2016 Din articolul: În ce condiții putem călători cu copiii în străinătate?nu reiese ca eu si fiica mea de 3 ani (tatal este italian),am putea calatori in si ... (vezi toată discuția)