avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sprijin de la politie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sprijin de la politie

Am un teren de 5 ha ocupat abuziv si lucrat de persoane necunoscute. Eu nefiind din zona m-am adresat politiei spre a identifica acesti autori. }nsa politia a raspuns ca nu este tulburare de posiesie si atat. Intrebarea e daca politia ar fi obligata printr-un act normativ sa imi indice autorii pentru ca eu sa ii pot actiona in instanta.

Alte discuții în legătură

Detin un teren intabulat (am cf), aflat intr-o zona relativ izolata, ... ovigintech ovigintech Detin un teren intabulat (am CF), aflat intr-o zona relativ izolata, la care ajung rar si am costatat ca in acest moment este ingradit de catre o persoana ... (vezi toată discuția)
La o adica ce sa aleg: retrocedarea terenului sau despagubiri ...? Balaurul Balaurul La 5 ani de la depunerea cereri de retrocedare conform legii 247/2005 se pare ca voi primi raspunsul (sunt invitat pt discutii la Prefectura) Situatia, pe ... (vezi toată discuția)
Situatie complicata nu stim ce sa mai facem telecomanda telecomanda Un apropriat al familiei mele DAMIAN are urmatoarea speta : Detine mostenire dupa urma tatalui sau un teren agricol de 2 ha. intr-o comuna langa Slobozia. ... (vezi toată discuția)