avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... vanzare autovehicul mostenit
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

vanzare autovehicul mostenit

Vreau sa cumpar o masina a carui propietar este decedat, succesiunea s-a facut (mai degraba un partaj) de vreo saptamana...si acuma sunt doi propietari ( mama si fiul ) , Care sunt pasi pe care trebuie sa-i faca cei doi ?
Mai trebuie inmatriculata de catre ei ? Probabil va trebui declarata de catre ei la primarie. Si pe urma se poate face doar c.v. catre mine si fac eu inmatricularea ? As vrea sa rezolv documentele pana la sfarsitul anului...Multumesc ! Masina are ITP valabil...are si RCA valabil.
Ultima modificare: Duminică, 10 Decembrie 2017
doinaroz, utilizator
Cel mai recent răspuns: doinaroz , utilizator 14:44, 6 Ianuarie 2018
Buna ziua,
Se dezbate succesiunea, se inmatriculeaza automobilul pe numele lor si-l vand.
Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Se dezbate succesiunea, se inmatriculeaza automobilul pe numele lor si-l vand.


Buna ziua,

Multumesc pentru raspuns ! Trebuie sa-l inmatriculeze la politie ?
Ultima modificare: Duminică, 10 Decembrie 2017
doinaroz, utilizator
Inmatricularea se face doar la Politie!
Speram sa se faca doar un ctr. vanzare auto...(deoarece ei nu au nevoie de acest automobil ...vor doar sa-l vanda) iar inmatricularea la politie, cu toate documentele necesare, sa o fac eu.
Mi se pare pierdere de timp sa o inmatriculeze ei , deoarece ei doresc doar sa vanda automobilul si pe urma sa fac eu aceeasi operatiune , adica sa o inmatriculez eu din nou.
Au declarat la primarie posesiunea si asteapta sa primeasca "fiscalul" insa dureaza ...asa mi-au spus....Eu sunt destul de stresata deoarece vroiam sa fac cerere loc parcare, din pacate probabil voi rata....locul de parcare anul acesta (:(:(:

Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Ianuarie 2018
doinaroz, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Risc pierdere loc de parcare. bună ziua. eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. vreau ... Victoria-Viki Victoria-Viki Bună ziua. Eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. Vreau șă știu dacă există riscul să îmi pierd locul de parcare ptr că am ITP-ul expirat. ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism QED QED Buna ziua, Am o nelamurire in legatura cu procesul de vanzare al unui autoturism. Concret, daca se indeplinesc primele etape (incheiere contract ... (vezi toată discuția)
Cum ma apar impotriva declaratiilor false silibro silibro Anul trecut am gasit masina lovita in parcare. Numarul de inmatriculare al celui care m-a lovit a ramas infipt in ornamentul din spate al masinii mele. Cum era ... (vezi toată discuția)