Vreau sa cumpar o masina a carui propietar este decedat, succesiunea s-a facut (mai degraba un partaj) de vreo saptamana...si acuma sunt doi propietari ( mama si fiul ) , Care sunt pasi pe care trebuie sa-i faca cei doi ?
Mai trebuie inmatriculata de catre ei ? Probabil va trebui declarata de catre ei la primarie. Si pe urma se poate face doar c.v. catre mine si fac eu inmatricularea ? As vrea sa rezolv documentele pana la sfarsitul anului...Multumesc ! Masina are ITP valabil...are si RCA valabil.
Speram sa se faca doar un ctr. vanzare auto...(deoarece ei nu au nevoie de acest automobil ...vor doar sa-l vanda) iar inmatricularea la politie, cu toate documentele necesare, sa o fac eu.
Mi se pare pierdere de timp sa o inmatriculeze ei , deoarece ei doresc doar sa vanda automobilul si pe urma sa fac eu aceeasi operatiune , adica sa o inmatriculez eu din nou.
Au declarat la primarie posesiunea si asteapta sa primeasca "fiscalul" insa dureaza ...asa mi-au spus....Eu sunt destul de stresata deoarece vroiam sa fac cerere loc parcare, din pacate probabil voi rata....locul de parcare anul acesta (:(:(:
Vanzare autoturism
QED
Buna ziua,
Am o nelamurire in legatura cu procesul de vanzare al unui autoturism. Concret, daca se indeplinesc primele etape (incheiere contract ... (vezi toată discuția)