Buna ziua,
Se poate modifica custodia alternanta? Am divorțat anul trecut cu 2 copii, domiciliul copiilor este la mama dar ne-am înțeles ca ei sa stea o săptămână la mama și o săptămână la tata. Copii au in momentul de față 4, respectiv 5 ani. Prin ce mijloace se poate schimba hotararea, iar copii sa stea doar la mama iar tatăl sa aibă drept de vizitare .
Mulțumesc anticipat.
Este greu de estimat.
Sunt foarte multe variabile care trebuie analizate in concret.
Nu exista o formula matematica exacta si chiar si la matematica variabilele schimba rezultatul.
Sunt sanse cu privire la modificarea măsurilor iniţiale luate faţă de minor dacă s-au schimbat împrejurările avute în vedere la luarea acestor masuri, în scopul asigurării interesului superior al minorului.
Aveti o hotarare judecatoreasca in care scrie ca acesti copii stau o saptamana la tata si una la mama ? Cred ca asa v-ati inteles dvs ca parinti si instanta a fost cel mult, de acord cu acest aranjament.
V-ati dat seama intre timp ca nu functioneaza ? Ce motive aveti pt care cereti acum schimbarea acestui aranjament ?
Transport copii
NNorbert
Buna seara!
Intrebarea mea este: cum pot transporta copilul de 4 ani in masina, fara sa fiu amendat, pe bancheta de spate cu cetura de siguranta? In ... (vezi toată discuția)