avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum se poate modifica acordul notarial de exercitare a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum se poate modifica acordul notarial de exercitare a autorității părintești?

Buna ziua,
Se poate modifica custodia alternanta? Am divorțat anul trecut cu 2 copii, domiciliul copiilor este la mama dar ne-am înțeles ca ei sa stea o săptămână la mama și o săptămână la tata. Copii au in momentul de față 4, respectiv 5 ani. Prin ce mijloace se poate schimba hotararea, iar copii sa stea doar la mama iar tatăl sa aibă drept de vizitare .
Mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 12 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Dacă nu va înțelegeți amiabil doar prin proces se pot face modificari.
Ce șanse sunt pentru câștigarea procesului?
Este greu de estimat.
Sunt foarte multe variabile care trebuie analizate in concret.
Nu exista o formula matematica exacta si chiar si la matematica variabilele schimba rezultatul.
Sunt sanse cu privire la modificarea măsurilor iniţiale luate faţă de minor dacă s-au schimbat împrejurările avute în vedere la luarea acestor masuri, în scopul asigurării interesului superior al minorului.
Aveti o hotarare judecatoreasca in care scrie ca acesti copii stau o saptamana la tata si una la mama ? Cred ca asa v-ati inteles dvs ca parinti si instanta a fost cel mult, de acord cu acest aranjament.
V-ati dat seama intre timp ca nu functioneaza ? Ce motive aveti pt care cereti acum schimbarea acestui aranjament ?

Alte discuții în legătură

Scaunul auto la copii anny2007us anny2007us Buna ziua, Sunt un pic confuza, in Noul Cod Rutier scrie ca este obligatoriu scaunul auto la copii cu varsta de pana la 3 ani, si totusi...copii cu o ... (vezi toată discuția)
Scaun auto copil peste 3 ani - obligatoriu sau nu? MashaD MashaD Buna ziua, am urmatoarea intrebare: pentru transportul cu masina a unui copil cu varsta de peste 3 ani este nevoie de folosirea scaunului auto special (sau ... (vezi toată discuția)
Transport copii NNorbert NNorbert Buna seara! Intrebarea mea este: cum pot transporta copilul de 4 ani in masina, fara sa fiu amendat, pe bancheta de spate cu cetura de siguranta? In ... (vezi toată discuția)