avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Permis suspendat

In semtembrie 2017 am avut un accident la semafor am fost lovită in spate dar eu am avut muzica tare și nu mi-am dat seama ce sa întâmplat am crezut ca mi sa stricat mașina am tras pe dreapta la 30 de metri Siman uitat la cauciucuri și am plecat acasă in garaj am văzut mașina lovită și mi-am dat seama ce sa întâmplat și m-am dus la poliție dar persoana care m-a lovit a chemat poliția la fata locului și a declarat Caru am dat cu spatele la semafor am contactat un avocat și am pierdut ea dat ei câștig de cauza ca eu am părăsit locul accidentului și mi-a venit acasă decizia in posta ca trebuie sa plătesc o amenda de 1200 de euro carnetul pe 8 luni și reparația mașini 1500 de euro plus cheltuielile de judecată și am doua săptămâni sa fac recurs dacavreau dar nu știu ce sa fac
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT BURGHINA ADELA , Avocat 18:32, 10 Decembrie 2017
In calea de atac se poate desfiinta hotarea primei instante si decide cu totul altfel la situatia dvs, in functie de probele existente in dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut parte de un incident neplacut in trafic am lovit din ... stoicea daniel stoicea daniel am avut parte de un incident neplacut in trafic am lovit din greseala oglinda unei masini cu oglinda mea din mers si initial din cauza muzicii nu mi am dat ... (vezi toată discuția)
Salutare acum cateva saptamani am avut un incident in trafic ... stoicea daniel stoicea daniel salutare acum cateva saptamani am avut un incident in trafic am trecut pe langa o masina parcate pe carosabil intr o straduta cu sens unic dotata cu parcari si ... (vezi toată discuția)
Am fost lovit într-o intersecție de cineva care a forțat semaforul, dar poliția a spus că e culpă comună pentru că nu am acordat prioritate de dreapta. sunt vinovat și eu? Relu24 Relu24 Buna ziua. Sambata am avut un accident auto cu victima. Intr-o intersectie am patruns pe culoarea verde a semaforului, am virat stanga si am asteptat sa se ... (vezi toată discuția)