avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare bani
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare bani

Buna ziua,in urma unei decizii finale intr-un dosar penal,eu cu inca 3 persoane a trebuit sa platim despagubiri civile si morale unei persoane suma de 24000 lei.
-eu am platit 17000
-pers 1 a platit 6000
-pers 2 a platit 500
-pers 3 a platit 500
Subliniez ca am fost execuati silit,pers 1 si-a platit teoretic partea si a renuntat sa mai munceasca,iar pers 2 si 3 au refuzat sa mai munceasca dupa prima luna cand li sa facut poprirea.
Intrebarea mea este,cum pot?daca pot sa mai recuperez eu ceva de la pers 2 si 3?
Ultima modificare: Duminică, 10 Decembrie 2017
popovicii40, utilizator

Alte discuții în legătură

Impreuna cu alte 2 rude am de platit o suma de bani ca sulta ... jacquelline jacquelline Impreuna cu alte 2 rude am de platit o suma de bani ca sulta (24000 lei), în baza unei hotărâri judecătorești. Instanta a stabilit suma per total, nu ... (vezi toată discuția)
Lmpartirea daunelor morale paaaaaul89 paaaaaul89 Buna ziua,suntem 4 persoane intr-un dosar penal solutionat cu despagubiri civile de 24000 lei in care suntem executati silit...intrebarea mea este...exista ... (vezi toată discuția)
Daune morale in conflictele de munca ContSters250888 ContSters250888 Se pot obtine daune morale in cazul in care angajatorul il concediaza nelegal pe salariat in conditiile in care prin decizia XL/2007 a inaltei curti de ... (vezi toată discuția)