avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită lmpartirea daunelor morale
Discuție deschisă în Executare silită

lmpartirea daunelor morale

Buna ziua,suntem 4 persoane intr-un dosar penal solutionat cu despagubiri civile de 24000 lei in care suntem executati silit...intrebarea mea este...exista vreo posibilitate ca aceasta suma sa se imparta? adica fiecare sa isi plateasca partea lui...pentru ca asa ar fi normal deoarece 2 persoane nu lucreaza si efectiv nu contribuie la suma totala care trebuie platita..mentionz ca mie si altei persoane mi se trage 1/3 din salariu pe cand la restu nu are ce, pentru ca lucreaza fara carte de munca prin alte tari.Cealalta persoana care este executata are achitat peste 7000,si a mers la executor...si el ia spus ca i va trage banii pana va achita toata suma integral..eu am achitat vreo 3500.va rog frumos sa imi dati un sfat ce as putea face.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:59, 20 Iulie 2015
Absolut nimic, ați fost obligați în solidar. Nu conteaza care și cat plătește, împreună acoperiți aceasta suma fără sa conteza ca unul da toți banii și altul deloc.
si dreptatea unde acum ? ar trebui toti in mod egal
Pt asta trebuia comentat la judecata, nu acum la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impreuna cu alte 2 rude am de platit o suma de bani ca sulta ... jacquelline jacquelline Impreuna cu alte 2 rude am de platit o suma de bani ca sulta (24000 lei), în baza unei hotărâri judecătorești. Instanta a stabilit suma per total, nu ... (vezi toată discuția)
Si totusi..cat i se cuvine? danaru danaru Buna seara, Suntem divortati din aprilie 2010, mie mi s-au incredintat minorele dar... inca n-am ajuns la pace cu partajul...De fapt, ne-am tot gandit si ... (vezi toată discuția)
Impartire prejudiciu blonda de la drept blonda de la drept buna ziua am si eu o intrebare:la un prejudiciu stabilit la 2 miliarde jm,cu 11faptuitori, acoperirea acestuia va fi impartita la toti 11 in mod egal,sau in ... (vezi toată discuția)