avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Fără martori poare fi data în judecata?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Fără martori poare fi data în judecata?

Bună seara. Sora mea a fost împrumutată cu o suma de bani mai consistenta de către iubitul ei. Atunci când I a dat banii au fost doar ei amândoi fără nici un martor și nu au făcut nici un fel de hârtie intre ei. Atunci când I a împrumutat nu I a dat un termen limita pana când trebuie sa I dea înapoi. ( ba chiar afirma ca nu o sa I mai ceara înapoi niciodata) . Acum la doua luni după eveniment s au certat iar el îi impune surorii mele sa I dea banii cât de curant și pe toți odată. Ea nu poate decât eșalonat sa I dea într un termen mai lung. El o amenință că o da în judecata. Întrebarea mea pentru dumneavoastră este poate fostul prieten sa mi dea sora în judecata dacă acesta nu a avut nici un martor atunci când j a dat banii și nu au încheiat nici o hârtie intre ei? Menționez ca banii I a dat în mana nu prin banca. Va mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:08, 11 Decembrie 2017
Oricine poate da in judecata pe oricine altcineva, nu e musai sa castige procesul.
De dat in judecata poate,in ce privesc sansele de castig, depind de probe:interogatoriul paratei,martori,inscrisuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună!am avut o relație in urma caruia am facut un copil. in ... Ionuț2787 Ionuț2787 Bună!am avut o relație in urma caruia am facut un copil. In tot acest timp iubita a fost f geloasă, extrem de geloasă...certuri ,tipete...eu sunt f calm,am ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere, recuperare imprumut rowatt rowatt Buna ziua! In decursul anilor 2013-2014 am imprumutat o suma de bani, echivalentul a 10000 euro, fractionata in 4 transe unui foarte bun prieten, pentru a ... (vezi toată discuția)
Imprumut nKara nKara un prieten de`al meu s`a imprumutat de o suma de bani de la o cunostinta de a lui, fara nici un fel de act sau martori, problema esta ca momentan nu are toti ... (vezi toată discuția)