Bună seara. Sora mea a fost împrumutată cu o suma de bani mai consistenta de către iubitul ei. Atunci când I a dat banii au fost doar ei amândoi fără nici un martor și nu au făcut nici un fel de hârtie intre ei. Atunci când I a împrumutat nu I a dat un termen limita pana când trebuie sa I dea înapoi. ( ba chiar afirma ca nu o sa I mai ceara înapoi niciodata) . Acum la doua luni după eveniment s au certat iar el îi impune surorii mele sa I dea banii cât de curant și pe toți odată. Ea nu poate decât eșalonat sa I dea într un termen mai lung. El o amenință că o da în judecata. Întrebarea mea pentru dumneavoastră este poate fostul prieten sa mi dea sora în judecata dacă acesta nu a avut nici un martor atunci când j a dat banii și nu au încheiat nici o hârtie intre ei? Menționez ca banii I a dat în mana nu prin banca. Va mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Imprumut
nKara
un prieten de`al meu s`a imprumutat de o suma de bani de la o cunostinta de a lui, fara nici un fel de act sau martori, problema esta ca momentan nu are toti ... (vezi toată discuția)