avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună!am avut o relație in urma caruia am facut un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună!am avut o relație in urma caruia am facut un copil. In ...

Bună!am avut o relație in urma caruia am facut un copil. In tot acest timp iubita a fost f geloasă, extrem de geloasă...certuri ,tipete...eu sunt f calm,am îndurat 1an jum sperând că se va remedia.acum a plecat la familia ei si m a dat în judecată pt stabilirea doiciliului si pensiei alimentare.,dar spune că am batut o,ca am avut femei,ca nu le am intretinut eu,ci familia ei (pe ea si pe fetiță) ,ba chiar ca le am dat afară din casă ,etc numai minciuni si aberatii .si ma amenința că nu voi vadea copilul pana la18 ani.si a pus si martora pe sora ei care este de o răutate mai mare decât a ei.(ea a intrigat o tot timpul ca am femei si o credea mereu ,de aici si circuri peste circuri. am filmări pe tel cu ea cand făcea scandaluri si nu lasă nici copilul sa doarmă,nu vroia sa i dea lapte ca am fost eu la femei,am intregistrat o convorbire cand o intreb de ce a scris asa si recunoaste ca minte,ca a fost nevoită să mintă ca altfel nu i da judecatorul copilul ei.am mesaje cand spune ca ii pare rau ca nu s a comportat frumos cu mine pt ca nu meritam asta,ca sunt un om bun si calm.ca se mira cum de am rezistat si nu am batut o.
Ce pot face sa dovedesc ca minte?părinții mei nu au fost acceptați ca si martori, însă sora ei ,da.de ce?
Va mulțumesc pt un posibil răspuns. Peste o săptămână esti prima ședință.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:35, 25 Ianuarie 2021
Buna ziua,
Probabil ca nu ati depus intampinare in termenul legal. Sanctiunea este decaderea din proba.
Daca depuneati intampinarea in termenul legal, nu era nicio problema sa nu fie acceptati parintii dvs.
Depuneti la dosar inregistrarile pe care le aveti. Atentie: trebuie transcrise pe hartie (alaturi de CD/stick )
m a dat în judecată pt stabilirea doiciliului si pensiei alimentare.

nu ati zis ce doriti dvs, ca scopul nu e sa dovediti ca minte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie mariusss78 mariusss78 Bună ziua,am avut o relație de concubinaj de aprox 1 an de zile din care sa a născut o fetiță care acum are 6 luni,am ajuns sa punem pct relație acum o ... (vezi toată discuția)
Fostul concubin vrea partaj din bunurile avute innainte de-a ne cunoaste pacurariu maria pacurariu maria Buna tuturor, In urma cu o luna am avut un proces pentru stabilire domiciliu minor si pensie alimetara.Acum dupa acel proces fostul concubin deschide un ... (vezi toată discuția)
Invinuit in cauza art 220 cod penal badboy20cm badboy20cm Buna ziua ,de curand am primit toti membrii familiei(eu-sora si mama) cate o citatie sa ne prezentam .......in calitate de invinuit art 220 cod penal.. ... (vezi toată discuția)