avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara- indemnizatie ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara- indemnizatie ccc

Daca am lucrat in tara aproape 10 luni ,am fost plecata in afara aproape 9 luni ,as mai avea nevoie de 2 luni ca sa completez acele 12 luni lucrate in 24 luni.Se poate lua indemnizatia in cazul acesta? Multumes
Ultima modificare: Luni, 11 Decembrie 2017
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Teresa2000 , utilizator 00:03, 12 Decembrie 2017
Care este data prezumata a nasterii si detaliati statutul pe care l-ati avut in ultimii doi ani anteriori acesteia ?
Buna seara...am uitat sa precizez: eu nu am sanse sa iau indemnizatie deoarece am 8 luni lucrate,este vorba de prietenul meu,tatal copilului.Data estimativa a nasterii este inceputul lui mai (2 -4 mai).El a lucrat timp de 10 luni ca stivuitorist
Inca o intrebare....daca are doar cele 10 luni lucrate in tara si ii mai trebuie 2 sa indeplineasca cele 12 luni lucrate in 2 ani,daca a lucrat in strainatate se iau in considerare cate luni a lucrat in strainatate sau nu are nici o legatura? Multumesc anticipat,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie cresterea copilului Rodica poalelungi Rodica poalelungi Daca in ultimile 24 de luni am lucrate 10 luni la 8 ore si trei luni la 4 ore pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului?Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Indemnizatie creștere copil bună seara, am lucrat la o firma ... Raysa94 Raysa94 Indemnizatie creștere copil Bună seara, Am lucrat la o firma 13 luni,mi-am dat demisia pe 28.07.2020,am avut pauza 2 luni și 15 zile ,la actualul loc de ... (vezi toată discuția)
Sunt insarcinata in 6 luni si ultimele 2 saptamani am avut concediu ... MIoanaA MIoanaA Sunt insarcinata in 6 luni si ultimele 2 saptamani am avut concediu medical cu risc de sarcina. In ultimii 2 ani in Tara sau UE am doar 11 luni lucrate farà ... (vezi toată discuția)