Buna ziua,
as dori sa stiu daca medicii si asistentii care au fost transferati prin protocol intre directia de Sanatate a judetului si o primarie continua sa beneficieze de concedii dupa Contractul colectiv de munca la nivel de ramura sanitara. Stiu ca isi pastreaza drepturile si obligatiile detinute dar legat de concediu de odihna nu sunt sigura ce se intampla. Intr-o primarie concediul de munca nu depaseste 25 de zile lucratoare, la medici si asistente el poate fi (este) mult mai mare.
Multumesc
Avand in vedere ca tot in domeniul sanitar lucreaza, ca nu a fost schimbata ncadrarea, vor beneficia de prevederile contractului colectiv la nivel de ramura sanitara.
Am si eu o nelamurire, in legatura cu aceleasi categorii de personal: actualmente, ei sunt angajati ai primariilor, insa isi pastreaza drepturile si obligatiile detinute anterior. Ce se intampla daca la nivelul primariei este in vigoare un CCM ?? Acesta li se aplica si acestor categorii de personal, sau nu? Mentionez ca prin CCM, angajatii primariei au drepturi salariale (sporuri) si beneficii (tichete cadou, prime, etc.) superioare celor primite, de exemplu, de mediatorul sanitar transferat incepand cu 01 iulie de la Directia de sanatate publica judeteana catre primarie.