avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Asigurare RCA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Asigurare RCA

Buna ziua! Am si eu o intrebare la dumneavoastra, cei care stiti mai bine. Am oprit pe interzis astazi, si am fost oprit de politie. Mi s-a cerut permisul, talonul si asigurarea. Le-am dat permisul, talonul dar asigurarea le-am spus ca am uitat-o acasa, desi ea este expirata de 3 luni, apoi mi s-a cerut si buletinul. Am primit doar avertisment pentru oprirea interzisa, Am o singura nelamurire, poate sa imi vina amenda pentru asigurare prin posta? Or sa ma verifice?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 18:57, 11 Decembrie 2017
Organul se inseala:
www.avocatnet.ro/articol_447...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda neprezentare acte alexmilca alexmilca Buna ziua! In urma cu o zi am plecat sa iau pe cineva cu masina, iar in graba fiind nu am remarcat ca nu am portofelul asupra mea. Am fost oprit de un echipaj ... (vezi toată discuția)
De ce ii amenda de 870 de lei pt lipsa ci ? kis lore kis lore Buna ziua am si eu o intrebare .Ieri dupa masa veneam acasa din oras cu masina si in fata mea venea un echipas de politie care avea girofarul pus .O agenta de ... (vezi toată discuția)
Talon suspendat [fara numar pe fata (pierdut)] mozavictor mozavictor Am fost oprit de un echipaj de politie la intersectia Simeria-Hateg . Dupa ce agentul s-a prezentat am intrebat \"Motivul Opririi ?\" raspunsul a fost \"nici ... (vezi toată discuția)