avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... exceptie de neconstutitionalitate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

exceptie de neconstutitionalitate

buna ziua
am invocat o exceptie de neconstitutionalitate (impacarea nu este posibila cu succesori) instanta a admis....care sunt procedurile? cam cat dureaza pana CCR pronunta in acest caz?
mentin ca instanta a admis cererea in noiembrie.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:08, 12 Decembrie 2017
Poate dura si 6 luni si un an.
Depinde de la caz la caz.

Instanța de drept comun a suspendat judecarea cauzei sau nu?
din pacate nu a suspendat.....
Era bine daca ati fi avut un acord scris de principiu prin care succesorii ar fi acceptat împăcarea.
Ar fi putut ajuta pentru o argumentare buna pentru suspendarea cauzei penale deoarece ar fi arătat intenția clară a părților.
Ultima modificare: Luni, 11 Decembrie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
am avut....am impacat cu succesori si declaratiile notariale am depus in dosar.....suspendarea este facultativa..am nimerit un judecator cumsecade....
În acest caz ar fi trebuit suspendată cauza penală dupa parerea mea.
Trebuia să puneți foarte mare accent pe suspendare.
Asa veti fi condamnat si apoi...achitat...daca se admite excepția...

Alte discuții în legătură

Amanare la cererea martorului Bencipici80 Bencipici80 intr un proces penal daca martorul cere amanarea pentru a angaja un avocat ales avem sansa la o amanare? (vezi toată discuția)
Sesizare ccr Bencipici Bencipici Buna ziua Ás vrea sa sesizez CCR pentru dezlegarea unor chestiuni de drept. Ám un dosar pt inselaciune sí partea vatamata a decedat.Cum Trebuie sa procedes ... (vezi toată discuția)
Impacare imposibila-persoana vatamata decedata Bencipici Bencipici Buna seara! Ám un dosar pentru inselaciune,partea vatamata a decedat in timp ce dosarul a fost la camera preliminara! Judecatorul a exprimat punctul de ... (vezi toată discuția)