avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amanare la cererea martorului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amanare la cererea martorului

intr un proces penal daca martorul cere amanarea pentru a angaja un avocat ales avem sansa la o amanare?
Cel mai recent răspuns: Avocat Minoi , utilizator 18:35, 28 Ianuarie 2018
Buna ziua,

Dezvoltati ,va rog .

Va referiti la posibila autoincriminare a martorului?

Cu drag
vreau sa aman cat mai mult procesul fiindca am invocat o exceptoe de neconstutitionalitate si vreau sa aman pana pronunrtarea CCR.
Daca vreau martorul cere o amanare pentru angajare avocat ....dar aceasta este posibila? oare instanta admite asa ceva?
Buna seara ,

Inteleg

,In opinia mea nu cred ca se va amana cauza ptr lipsa de aparare a martorului.sau pentru angajarea unui avocat de catre martor.

Legea s-a schimbat instanta nu mai suspenda cauza ptr.invocarea exceptiei de neconstitutionalitate a unui text de lege pina la pronuntarea unei deciziii a CCR cum era inainte.

cunoasteti D-voastra ceva ,ceva

Asta este opinia mea .I-mi pare rau

cu drag

iar daca martorul nu se prezinta la termen? amana si emite un mandat de aducere....sau gresesc?
Nu gresiti exista si aceasta posibilitate.
Mai exista si posibilitatea amendarii martorului ptr lipsa prezentei nemotivate.

ca atare daca nu se poate prezenta pentru a nu fii amendat (exista si aceasta posibilitate )poate invoca un motiv plauzibil

(ex.Duce copilul la gradinita ,medical .etc) ceva care sa determine aminarea cauzei de catre judecator pina la un nou termen .

Alte discuții în legătură

Arestare preventiva pentru sustragere de la urmarirea penala.cerere de amanare pentru angajare aparator CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Intrebarea vizeaza situatia in care inculpatul este liber ( nu este retinut) si este citat pentru a se judeca propunerea de arestare preventiva formulata de ... (vezi toată discuția)
Divort - doresc amanare la primul termen flyxy16 flyxy16 sunt in divort cu sotia,sia gasit unul mai tinar ca ea cu 8 ani si a bagat divort,ce pot face sai dau aminare la primul termen care e pe 5 noiembrie,daca nu ma ... (vezi toată discuția)
Exceptie de neconstutitionalitate lackoka lackoka buna ziua am invocat o exceptie de neconstitutionalitate (impacarea nu este posibila cu succesori) instanta a admis....care sunt procedurile? cam cat dureaza ... (vezi toată discuția)