buna ziua.recent am fost dat in judecata de asociatia de proprietari pentru datorii la intretinere.suma ceruta este de aproximativ 12000 RON din care 2800 cheltuieli de intretinere iar restul dobanda aferenta.conform legii 230/2007 penalizarile nu vor fi mai mari de 0,2% pentru fiecare zi de intarziere si se vor aplica numai dupa o perioada de 30 de zile care depaseste termenul stabilit pentru plata, fara ca suma penalizarilor sa poata depasi suma la care s-au aplicat.vreau sa contest suma in temeiul legii enuntate mai sus.mentionez ca in ultimele 6 luni am platit 36000 Ron iar acum o saptamana am incheiat un acord in ei in care daca plateam in 72 ore 1000 Ron renuntau la cheltuieli de judecata(bani care iam platit)Daca ma poate ajuta cineva cu formularea unei intampinari as ramane vesnic recunoscator
Va multumesc
Invocați excepția lipsei interesului.Din moment ce ați achitat o parte și pt.restul exista un acord, Asociația nu justifica interes în promovarea acțiunii.
Intretinere bloc
danut1
cine ma poate ajuta va rog am o garsoniera executata din martie 2009 cu suma de 11,132,61 ron din cu debitul de 6.132,73 acest debit mi la bagat in continuare ... (vezi toată discuția)
Penalitati intretinere
dm16
Buna ziua!
Situatia sta in felul urmator: Parintii mei au penalitati la intretinere in valoare de 11000+ ron. Mama nu mai munceste de cativa ani si asa s-a ... (vezi toată discuția)