avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Adeverinta de celibat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Adeverinta de celibat

Buna ziua....Am si eu o intrebare. Cum as putea obtine adeverinta de celibat in strainatate ? As putea aplica online sau doar in Romania as putea face ?
Cel mai recent răspuns: Xoxozzz , utilizator 01:05, 12 Decembrie 2017
O poti da la amabasada romaniei sau consulat in tara care esti pe propria raspundere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate certificat de celibat ema05 ema05 Va rog cu respect sa ma lamuriti in legatura cu doua aspecte. Doresc sa ma casatoresc cu un cetatean strain si mi s-au cerut un certificat de cutuma si unul ... (vezi toată discuția)
Casatorie in turcia cu o filipineza Serenity12 Serenity12 Buna ziua . Va rog sa ma ajutati si pe mine legat de o problema : am incercat recent fara succes sa ma casatoresc cu o tanara filipineza in Filipine . Asta ... (vezi toată discuția)
Certificat de celibat pentru casatorie in elvetia odri odri buna .am o intrebare pentru a face o casatorie in Elvetia.am nevoie de Certificat de celibat din Bucurest.la moment nu am posibilitate sa merg in RO.pot sa ... (vezi toată discuția)