avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar penal

Salutare ,as dori sa ma ajutati cu un sfat , acum cateva zile am fost oprit de un echipaj de politie si mi s-a suspendat permisul pe o perioada de 90 de zile din motiv ca am fost prins sub influenta alcoolului avand o concentratie de 0.32 , mi s-a dat o dovada fara drept de a conduce ,dar mi s-a.permis sa ma urc la volan si sa plec, sa parchez masina la domiciliu meu , toate bune si frumoase , la cativa km am fost oprit de un alt echipaj tot la fel am fost pus sa suflu in etilotest de data asta iesinândumi o.concentratie de 0.21 (dupa o ora de la prima suflare in etilotest) mi s-a.facut dosar penal (conducere cu permis suspendat si cred ca si sub influenta alcoolulu) as dori sa stiu am vre-o sansa sa pot ramane cu permisul ,adica fara a-mi fi anulat , . Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Unicul007111 , utilizator 00:54, 12 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
mi s-a dat o dovada fara drept de a conduce ,dar mi s-a.permis sa ma urc la volan si sa plec, sa parchez masina la domiciliu meu

E greu de crezut ca ati avut acceptul politiei sa conduceti in continuare masina. Si daca l-ati fi avut, nu era legal sa conduceti, asta este clar.
Daca veti beneficia de o aparare corespunzatoare, nu este exclus ca procurorul sa dispuna o solutie de renuntare la up.
Ultima modificare: Marți, 12 Decembrie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Va multumesc frumos !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este corecta sanctionarea cu 90 de zile suspendare a permisului pentru doar 0.16mg/l alcoolemie? Nybo Nybo Buna ziua, Am o nelamurire. In acest weekend am fost in oras cu cativa prieteni. Fiecare dintre noi a baut maxim 2 beri. cand am plecat acasa, unul dintre ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis ACManuela ACManuela Buna ziua, Eram cu masina oprit inafara carosabilului din cauza unei explozii la roata iar [u]eu eram afara din masina si incercam sa repar roata[/u] in ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis ContSters432520 ContSters432520 Buna ziua! Pe data de 13 Mai 2017 am fost oprit de un echipaj de politie, fiind un control de rutina. Politistul mi-a verificat actele, dupa care m-a pus sa ... (vezi toată discuția)