avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Comercializare flori ornamentale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Comercializare flori ornamentale

Buna ziua! Am nevoie de un raspuns avizat si va rog sa ma ajutati:
Un producator avand o suprafata de teren mica (curtea prorpie) pe care cultiva flori ornamentale ce pot fi vandute verzi sau uscate, doreste comercializarea lor in diferite ambalaje (cutii de lemn sau carton, ghiveci, material textil etc) achizitonate de la diferiti producatori.
Vanzarea lor la florarii, in piata sau chiar de acasa se poate face doar cu atestatul de producator si carnetul de comercializare? Daca nu, care este cea mai buna solutie? Este necesar un PFA?
Produsul finit poate fi considerat unul handmade? Tinand cont ca ornamentele in material textil sau cutiile din carton vor fi create manual acasa, nu si cele din lemn unde este necesar achizitionarea lor.
Multumesc!

Ultima modificare: Marți, 12 Decembrie 2017
LRVP, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:14, 12 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru astfel de activitate e necesara infiintarea unui srl sau pfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai multe coduri caen Ioanaeu Ioanaeu Buna, as dorii sa-mi infintez un PFA cu produse handmade, artizanale. Am gasit mai multe coduri care m-ar interesa, avand in vedere ca produsele handmade din ... (vezi toată discuția)
Comercializare flori producator actb actb Buna ziua Am nevoie de un raspuns avizat si va rog sa ma ajutati: cineva porneste o \"afacere\" legata de cultivarea florilor (impropriu spus afacere ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen imi trebuie pentru decoratiuni handmade? fringescience fringescience vreau sa imi deschid un magazin online in care sa vand ornamente si decoratiuni handmade, facute de mine, din material textil sau lemn, cum ar fi sosetele ce ... (vezi toată discuția)