avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Calatorie cu un singur parinte
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Calatorie cu un singur parinte

Locuiesc in Bahrain si am viza de lucru pe 2 ani iar sotia si copilul in virsta de 5 luni au viza familie. Saptamana viitoare sotia si copilul vor sa mearga in vizita in România la părinți pentru o luna. Pentru întoarcere in Bahrain au nevoie de procura sau altceva de la mine?????
Daca are cetatenie romana copilul, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Călătorie Naitsirc75n Naitsirc75n Sunt cetatean român in Bahrain si am viza de lucru pe 2 ani iar sotia si copilul in virsta de 5 luni au viza familie. Saptamana viitoare sotia si copilul vor ... (vezi toată discuția)
Parinti separati, acord calatorie asaveid asaveid Parintii sunt separati de 5 ani, dar nu au divortat, copilul sta cu mama, aceasta ar dori sa plece in Romania sa isi viziteze parintii, dar sotul nu isi da ... (vezi toată discuția)
Mama romanca tatal arab boukachaba boukachaba buna ziua am o problema foarte mare eu sunt romanca si sunt maritata cu cetatean arab avem o fetita de un an si eu saptamana viitoare trebuie sa ma duc in ... (vezi toată discuția)