avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara plata, este considerat perioada de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara plata, este considerat perioada de cotizare in CIM?

Buna ziua, situatia in care ma aflu in momentul de fata este un pic mai dificila. Sunt si in prezent angajata la o fundatie care se ocupa cu redactarea unui cotidian local. Am spus sunt pentru ca desi activitatea fundatiei s/a oprit din cauza dificultatiilor financiare, conform spuselor angajatorului inca figurez ca angajata, pana va veni sentinta de incepere a procedurii de dizolvare a societatii. Situatia mea este mai speciala pentru ca sunt insarcinata in luna a patra, si am nevoie de sentinta respectiva pentru a putea intra in somaj, si dupa in concediu de maternitate. Angajatorul mi-a propus ca pana la venirea sentintei sa fac o cerere de concediu fara plata, iar intrebarea mea este acest concediu este considerat continuitate in CIM( perioada de cotizare) sau nu? Ma avantajeaza sau nu aceasta cerere? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: hdana , utilizator 17:13, 8 Februarie 2010
Din pacate nu mai pute-ti face nimic pt. a recupera acea luna.
In problema adeverintei - daca pe fluturas retinerile erau la salariu brut inseamna ca n-au intocmit corect adeverinta sau fluturas era un fals.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediile medicale adrianal adrianal 1.Concediile medicale pentru incapacitate temporara de munca se iau in calcul la stabilirea vechimii in munca? ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea ccc iosifnagy iosifnagy Buna Seara! Sotia mea este in concediu de maternitate pana la sfarsitul lunii aprilie.De la fostul loc de munca i sa spus ca momentan nu mai au nevoie de ... (vezi toată discuția)
Durata somaj alynna298 alynna298 buna ziua, eu am vechime pe cartea de munca 4 ani,8 luni si 2 sapt. aceasta este vechimea calculata pana am intrat in concediu prenatal in data de 14 martie ... (vezi toată discuția)