avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... negociere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

negociere

Buna ziua! Ma puteti ajuta cu un model de proces verbal privind negocierea colectiva pentru majorarea salariilor brute, in contextul transf. CAS si CASS la salariati,, tinand cont ca angajatorul este de acord cu aceasta majorare? Multumesc. Trebuie Act aditional la CCM si depus la ITM pana pe de 20. dec. ?
Cel mai recent răspuns: nic23ro , utilizator 16:19, 14 Decembrie 2017
Numai cei care au deja ccm , depun actul aditional la ccm la ITM.

Pentru modele, lasati-mi o adresa de mail.
Multumesc! Multumesc! Multumesc!
mihaelaro1971@yahoo.it
Verificati-va mail-ul.
Buna ziua,
Ma intereseaza si pe mine modelele si doresc sa stiu daca pana la data de 20 dec. trebuie sa inregistrez actul aditional la ITM, sau se poate si in ianuarie spre exemplu?
Multumesc frumos.
topoleanunicoleta@yahoo.ro
Multumesc! Am gasit!

Alte discuții în legătură

Actul aditional nr. 744 / 12.01.2009 ContSters68209 ContSters68209 Buna ziua. Solicit ajutor cu privire la o problema cu privire la acest act aditional la contractul colectiv de ramura constructii. Am intocmit decizia de ... (vezi toată discuția)
Modificare ccm Patience Patience Buna ziua, As vrea sa stiu daca trebuie modificat CCM (facut act aditional) daca se modifica Codul Muncii. LA inceputul anului s-a modificat salariul ... (vezi toată discuția)
Act aditional cim inregistrare revisal arlette arlette Buna ziua Rog indrumare la urmatoarea situatie: La data de 01 martie a expirat contractul colectiv de munca.Angajatorul a intarziat invitatia la ... (vezi toată discuția)