avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contabilitate CMI ( Medic de familie )
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contabilitate CMI ( Medic de familie )

Buna ziua ,
Suntem un Cabinet Medical Individual ( Medicina de familie ) si d-na doctor doreste sa faca un imprumut la o banca comerciala ( nu poate ca persoana fizica , il acceseaza pe CMI ) cu scopul de a plati CAS medic pentru anul 2016 !
Intrebarea noastra este daca acest imprumut poate fi trecut la categoria VENIT in Registrul de incasari si plati al CMI iar plata CAS-ului la rubrica CHELTUIELI.
Va multumesc anticipat pentru raspuns !

Alte discuții în legătură

Contabilitate cmi viorel61 viorel61 Buna ziua , Suntem un Cabinet Medical Individual ( Medicina de familie ) si d-na doctor doreste sa faca un imprumut la o banca comerciala ( nu poate ca ... (vezi toată discuția)
Explicatie depunere bani in cont Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Un CMI are ca unica sursa de venituri incasari din factura emisa de Casa de Sanatate,bani ce ii sunt virati in cont. Sumele s-au utilizat de-a lungul timpului ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile cmi rodmaxx rodmaxx Sunt medic medicina de urgenta si am competenta in echografie. Pentru a putea incheia un contract cu un centru medical si a efectua echografii, mi-am infiintat ... (vezi toată discuția)