avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nr. zile CO aferente vechimii in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nr. zile CO aferente vechimii in munca

Buna ziua!!!!! Indeplinesc conditiile de schimbare a sporului de vechime in data de 01.10.2018. Eu pot beneficia de nr. zilele totale de CO aferente noului spor incepand cu data de 01.01.2018? Va multumesc anticipat!!!!
Cel mai recent răspuns: constandache , utilizator 11:50, 13 Decembrie 2017
Numai daca in c.c.m. aplicabil sau in regulamentul intern este mentionata acordarea concediului de odihna in fucntie de vechimea in munca.

La bugetari este mai simpla problema , intrucat avem prevederi legale in acest sens.
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Co rak0770 rak0770 Sotul meu lucreaza in ture. La plata concediului de odihna nu i s-a luat in considerare sporul de noapte invocandu-se Codul Muncii art. 150 care spune: Pentru ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna bugetari Augusta2018 Augusta2018 In luna septembrie 2018 am implinit 15 ani de vechime in munca. Consider ca, potrivit prevederilor art. 4 alin. 1 din HG 250 /1992 actualizata, ar trebui, la ... (vezi toată discuția)
Zile concediu serviciu dragu_stelian dragu_stelian Buna ziua! Am o intrebare legata de locul de munca. Am plecat prin demisie de la vechiul loc de munca la un nou loc de munca. Patronii de la noul loc de ... (vezi toată discuția)