Am urmatoarea situatie: am observat ca pe adeverinta de venit, in baza careia mi s-a calculat indemnizația,tichetele de masa nu au fost asimilate venitului net. Mentionez ca am intrat in crestere copil in octombrie 2016. Un prim raspuns de la firma a fost ca la vremea aceea nu se treceau. Numai ca sunand la asistență sociala, mi s-a spus ca cf legii din 2010 trebuiau trecute. Care ar fi pasii de urmat astfel incat sa imi primesc dreptul meu ?
Nu prea mai aveti ce face, intrucat este greseala angajatorului dvs., situatie care va indreptateste sa-l actionati in instanta pentru a fi obligat sa va plateasca diferenta de bani.
Aveti idee cam cat dureaza un astfel de proces ? ar fi posibil sa ajung la o intelegere amiabila cu angajatorul ? poate sa imi acorde vreo compensatie astfel incat sa nu ajung in instanta ? Va multumesc pentru raspuns.
Eu am intrat in crestere copil in octombrie 2016.in cele 12 luni anterioare nasterii am beneficiat si de tichete de masa. ,valoarea aceastora iind impozata. Era deci obligatia angajatorului sa le treaca pe adeverinta de venit, nu ?