avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... UNDE FAC PLĂNGERE IMPOTRIVA DIICOT?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

UNDE FAC PLĂNGERE IMPOTRIVA DIICOT?

AM DAT O PRIMA DECLARATIE LA DIICOT IN DATA DE 13 OCTOMBRIE 2017 IAR NUMARUL LA CARE MI S-A ATASAT DECLARATIA UNDE MI S-A SPUS CA MAI POT ATASA ESTE DIN DATA DE 1 AUGUST 2017.UNDE ,CUM CER VERIFICAREA DACA NUMARUL ASTA EXISTA.CE FAC IN ACEST CAZ?DACA PRIMA DECLARATIE AM DAT-O IN DATA DE 13 OCTOMBRIE ATUNCI NUMARUL SUB CARE A FOST INREGISTRATATA TREBUIA SA FIE EMIS DATA DE 13 OCTOMBRIE.UNDE CER VERIFICARE?SI CE SA SPUN?
Ultima modificare: Marți, 12 Decembrie 2017
DANIELA1915, utilizator

Alte discuții în legătură

Posesie marijuana pentru consum - minor tudoropris tudoropris In urma cu 6 luni, pe perioada Untold 2017 (pe 3 August), in Cluj, am fost prins de catre un corp de securitate al camping-ului dedicat evenimentului cu o ... (vezi toată discuția)
Plangere inadmisibila mirela_43 mirela_43 Buna ziua ,va rog mult sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac ,unde sa mai apelez ca plangerea depusa la DIICOT ,sa se puna in miscare. Am depus plangere impotriva ... (vezi toată discuția)
Urgent floredanamarialacatusu@gmail.com floredanamarialacatusu@gmail.com Bună ziua... Va rog sa ma ajutați cu niște răspunsuri... Ce trebuie sa facă soțul meu la amenda luata ieri de la politie pe nedrept?? Cazul este..... Am ... (vezi toată discuția)