avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... HCL legata de parcarea masinilor \"pe firma\"!
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

HCL legata de parcarea masinilor "pe firma"!

Consiliul local Suceava a adoptat HCL 333/25.10.2017 in care se prevede ca "4. Articolul 7 se completează prin introducerea alin. (4), cu următorul cuprins:
'( 4) Este interzisă parcarea autovehiculelor aparținând societătilor comerciale pe spatiile de orice fel dintre blocuri aparținând domeniului public sau privat al municipiului Suceava"
Intrebarea mea este: HCL poate fi considerata abuziva si discriminatorie, considerand ca politia locala va amenda doar utilizatorii auto inscriptionate, fara sa ia masuri impotriva celor cu masini neinscriptionate (neavand nici o metoda prin care sa constate daca e auto personala, sau "pe firma")? Daca da, cum si unde poate fi atacata HCL respectiva? HCL poate fi gasita integral pe site-ul primariei Suceava!
Ultima modificare: Marți, 12 Decembrie 2017
nicolaie.s, utilizator
Cel mai recent răspuns: nicolaie.s , utilizator 09:25, 13 Decembrie 2017
O părere măcar, va rog!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stationare in vederea vanzarii roxana2008 roxana2008 Constituie infractiune stationarea autoturismului pe trotuar cu mesajul \\" de vanzare \\" daca se respecta regulile de circulatie inclusiv asigurarea ... (vezi toată discuția)
Licitatie locuri de parcare geo.yan geo.yan Se organizeaza licitatie publica pt inchirierea unor terenuri apartinand domeniului public de interes local al municipiului Alexandria destinate parcarii de ... (vezi toată discuția)
Scutire plata loc parcare, persoane cu dizabilitati! babanovac babanovac Buna ziua tuturor! Imi cer scuze anticipat daca postarea nu se afla unde trebuie, dar, fiind persoana cu handicap, gradul 2 accentuat, am considerat ca aici ... (vezi toată discuția)