avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fumatul la intrarea in scara de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fumatul la intrarea in scara de bloc

Buna ziua!
Am o vecina care fumeaza foarte des exact la intrarea in scara, dar afara, trebuie sa fie ocolita pentru a se putea intra in scara. De cate ori vreau sa intru in bloc cu fetita mea suntem nevoite sa inhalam fumul ei de tigara. Are voie sa fumeze fix in intrarea blocului? Multumesc frumos!
Ultima modificare: Marți, 12 Decembrie 2017
alisaelisei, utilizator
Cel mai recent răspuns: alisaelisei , utilizator 10:03, 13 Decembrie 2017
Daca persoana isi concretizeaza interesul de a fuma in scara blocului,pe calea de acces,
verificati daca regulamentul de ordine interioara a asociatiei dv de proprietari a prevazut interdictia de a se fuma in partea comuna de imobil-interdictie care trebuie afisata la loc vizibil
Daca persoana fumeaza in exteriorul blocului,nu se mai aplica dispozitiile din regulamentul de ordine interioara al asociatiei
Ultima modificare: Miercuri, 13 Decembrie 2017
ynocentta, utilizator
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fumat pe scara blocului si in lift hillfingerr hillfingerr Buna ziua, Imi poate spune si mie cineva ce posibilitati legale am de a combate o practica foarte deranjanta si des intalnita pe scara blocului in care ... (vezi toată discuția)
Este interzis sa fumezi pe scara blocului? dorel13 dorel13 Datorita saraciei, unii tineri care nu au bani sa mearga in oras, se mai strang pe scara blocului sa stea de vorba si se mai fumeaza si cate o tigara. Un ... (vezi toată discuția)
Comportamentul intr-un bloc de locuinte - leg/-ea /-ile - daca exista NicoletaConsuela NicoletaConsuela Buna ziua! Sint proprietara unui apartament. Fac o renovare. Doresc sa stiu: - legea care imi \\"spune\\" pina la ce nivel de zgomot pot ajunge; - de ... (vezi toată discuția)