avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare Contract de munca

Un CIM trebuie inregistrat la ITM numai cu decizia de incetare de la vechiul loc de muncă?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:06, 13 Decembrie 2017
Începând cu 01.01.2011, nu se mai înregistreza la inspectoratele teritoriale de muncă, contractele individuale de muncă. Acestea se înregistreaza în format electronic în registrului general de evidenţă a salariaţilor în conformitate cu prevederile legale .

Legislatia muncii nu prevede documentele necesare angajarii unei persoane... Prin urmare, raspunsul la intrebarea dvs este nu, avand in vedere art.35 din Codul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim art 55 b) cerere si/sau decizie cdr72 cdr72 Am cererea de incetare CIM conform art 55 lit. b) aprobata .De ce mai este necesara emiterea deciziei catre ITM? In ce termen este obligat angajatorul sa emita ... (vezi toată discuția)
C i m 2 MIHAELA 66 OPREA MIHAELA 66 OPREA Vă rog să îmi spuneți dacă este legal să am două locuri de muncă , de 8 ore , evident înregistrate la IBM? (vezi toată discuția)
Lnregistrare act aditional Antoanela Geaman Antoanela Geaman dragi colegi , imi puteti spune , va rog care este prevederea legala prin care actele aditionale la cim prin care se schimba locul si felul muncii trebuie ... (vezi toată discuția)