avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Vize pentru cetățenii români
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Vize pentru cetățenii români

Am primit o ofertă de muncă în SUA eu sânt în Italia de unde și cum trebuie să procedez ca să obțin viză de muncă și dacă mai avem nevoie de viză, sau se poate obține la intrarea în SUA? Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Stef1969 , utilizator 14:22, 27 Ianuarie 2018
Buna ziua, in primul rand trebuie sa va adresati ambasadei SUA din Italia sau daca sunteti cunoscator al limbii engleze primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa aplicati un chestionar online pe siteul ambasadei, [editat link extern], dupa sa platiti o taxa si apoi sa stabiliti un interviu in ambasada. Va avertizez ca procedura de aplicare a chestionarului e destul de complexa, cititi cu atentie toate informatiile necesare dupa aplicarea chestionarului pt a plati taxa de 136 euro, altfel nu vezi putea obtine programarea pt interviu.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Vă multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Green card seliman seliman Cine cunoaste site-ul oficial pe care poti completa fisa individuala in vederea loteriei pentru green card ??? Ce parere aveti despre birocratia si tacticile ... (vezi toată discuția)
Angajare in uk annemona2000 annemona2000 Buna ziua, As dori sa stiu cum se pot angaja muncitorii romani ( sudori, lacatusi ) in santierele din U.K. In ce conditii au nevoie de un permis de ... (vezi toată discuția)
Acordare viza sua coldmountain coldmountain Buna ziua tuturor. Am cunoscut pe cineva, roman plecat in SUA de 20 de ani, are cetatenie americana si canadiana, vine la vara in Romania si si-a exprimat ... (vezi toată discuția)