avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... prestari servicii intracomunitare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

prestari servicii intracomunitare

Firma din Romania are un contract de prestarii servicii in Germania,numai manopera,In afara de inscrierea in Reg.intracomunitar ce alt certificate de scutire mai trebuie sa obtin?Firma din Germania cere un certificat de scutire pentru a fi ei acolo scutiti de ceva.

Alte discuții în legătură

Factura fara tva, emisa in ro (?) EQUANT EQUANT Buna ziua, In speranta ca ma poate cineva ajuta cu o lamurire, va expun urmatoarea problema: Detin o masina cumparata din afara (Germania), care ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii germania si eu argey argey Am facut mai multe contracte cu familii din Germania pt ingrijire batrani la domiciliu (prestari servicii la domiciliu). Eu eram de parere ca nu se plateste ... (vezi toată discuția)
Tva si roi crinarug crinarug 1. Societatii X din Romania (cod CAEN 5229) i se factureaza transport maritim de catre o societate din Danemarca, pe factura mentionandu-se cota \"O\" TVA , ... (vezi toată discuția)