avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Marcare locuri de parcare inchiriate de primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Marcare locuri de parcare inchiriate de primarie

Deoarece am primit o amenda pentru parcare pe un loc rezervat unei institutii ( loc nemarcat cu rezervat - era doar o urma de numar scris cu vopsea alba) v-as ruga sa-mi spuneti daca exista legislatie care prevede cum trebuie marcate locurile rezervate sau inchiriate si daca este posibil sa si specificati legislatia. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:18, 14 Decembrie 2017
Parcarile auto se executa in conformitate cu dispozitiile in vigoare,legi si HCL
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o intrebare, daca puteti sa ma ajutati va rog frumos, ... Andreea Vogue Andreea Vogue Buna ziua, am o intrebare, daca puteti sa ma ajutati va rog frumos, langa blocurile unde locuiesc sunt 2-3 parcari marcate cu vopsea alba, dar fara nici un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare pentru asociatia de propietari, daca ... Andreea Vogue Andreea Vogue Buna ziua, am o intrebare pentru asociatia de propietari, daca va rog frumos si puteti sa imi raspundeti corect la intrebare, nu stiu unde sa mai intreb, am ... (vezi toată discuția)
Am acest drept ca sa imi parchez si eu masina pe un loc trasat ... Andreea Vogue Andreea Vogue Am acest drept ca sa imi parchez si eu masina pe un loc trasat cu vopsea alba, dar fara nici un numar de imatriculare ori tablita masina prin care sa rezulte ... (vezi toată discuția)