avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost martor la o agresiune fizica intr-un spital. ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost martor la o agresiune fizica intr-un spital. Pot obtine ordin de protectie?

Pe scurt:
Pacient surd internat in spital.
In salon erau sotia pacientului si mama acestuia.
Intra tatal biologic si o agreseaza fizic pe mama undeva in holul salonului bolnavului, dar intr-un unghi mort a.i. pacientul sa nu poata vedea.
Mama a tipat, Sotia martora la incident a deschis repede usa si au venit si vazut si asistentele care au chemat paza si i-au interzis accesul in spital.
In cazul in care mama pacientului nu a depus plangere, cum ar putea sotia acestuia sa fie protejata de agresor intrucat a amenintat-o si pe aceasta?
De asemenea cum se poate obtine ca agresorul sa nu se mai poata apropia de pacient, sotia lui, mama si socrii?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Decembrie 2017
Ionela462, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:40, 17 Decembrie 2017
De cerut se poate cere orice, inclusiv un ordin de protectie, insa parerea mea este ca doar pe baza acelei amenintari comisa indirect intr-o imprejurare de exceptie, nu va constitui un motiv intemeiat pentru a se dispune ceva. Ar fi util, ca toti cei implicati sa faca demersuri si nu doar sotia pacientului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spitalul elias - fundeni mihalea223 mihalea223 Pe 6 noiembrie mama mea a fost dusa cu salvarea la Elias fiindca spitalul Fundeni nu are primiri urgenta.Ea este diagnosticata din 2001 cu maladia Crohn si ... (vezi toată discuția)
Refuz informatii medicale cicoret cicoret Va rog sa-mi raspundeti daca un consilier juridic are dreptul sa refuze eliberarea unei copii dupa o foaie de observatie clinica sotiei unui pacient decedat. ... (vezi toată discuția)
Cand realitatea pare fictiune... Radu Gabrian Radu Gabrian [i]1.Plimbarea de la un spital la altul :[/i] La o ora tarzie din noapte este apelata telefonic ambulanta pentru a ajuta un cardiac \"aflat in plin ... (vezi toată discuția)