avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot afla dacă un teren a fost vândut?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot afla dacă un teren a fost vândut?

Buna ziua, de curând am fost la primărie pentru a ma interesa de pământul agricol al bunicii mele pe care dorim sa îl vindem și am descoperit ca bunicul meu care este decedat din 2015 are o datorie de aproximativ 4000 lei pentru un alt teren agricol. Am plătit datoria respectiva, am scos certificat fiscal și am dat in monitorul oficial terenul pentru a putea face succesiunea și a scoate certificatul de Moștenitor. Toate au decurs bine, doar ca acum când am depus din nou actele la notar ( același notar) îmi spune ca de fapt acel teren a fost vândut înainte deoarece exista carte funciară pe numele altor oameni. Sincer nu ma pricep la lucrurile astea însă mi se pare de domeniul sf-ului și as vrea sa știu cum as putea sa verific lucrurile astea. Mi s-ar fi părut normal ca in momentul in care am depus actele pt succesiune sa aflu aceste lucruri nu după ce au ieșit, pe lângă asta dacă ceia Ce îmi spune notarul acum este adevărat, mie cine îmi da banii înapoi pt impozitul plătit și taxele notariale?? Mulțumesc, Mădălina
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:03, 13 Decembrie 2017
Poate pentru că Primăria a eliberat titluri pentru acelasi teren către doua persoane diferite...?
Se intampla frecvent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am și eu o situație mai delicata.mi s-a eliberat ... Cameliadiac Cameliadiac Bună ziua, Am și eu o situație mai delicata.Mi s-a eliberat de către primărie un certificat de punere in posesie pe numele tatălui decedat în loc de ... (vezi toată discuția)
Certificat e mostenitor pe o suprafata intabulata de altcineva giv giv Buna ziua. Am moștenit pe tatăl si bunicul meu care mi-au lăsat câteva loturi de teren. Le am in certificatul de moștenitor. Am dat actele la o firma ... (vezi toată discuția)
Mostenire: uzucapiune sau succesiune? colceriumari_BV colceriumari_BV Buna ziua! tatal meu a decedat in 2010, acum ne-am hotarat sa facem succesiunea ,dupa ce am scos un Extras de Carte Funciara, am descoperit ca in extras ... (vezi toată discuția)