avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sfaturi pentru a reusi sa plec cu minora in excursii ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sfaturi pentru a reusi sa plec cu minora in excursii in strainatate

Buna seara. Am un proces deschis pt a obtine custodia exclusiva sau dreptul sa pot iesi cu copilul meu in afara. Pe scurt situatia mea este ca sunt divortata de 4 ani tatal nu sa mai interesat de copil locuieste in Italia nu o suna nu o viziteaza nu ii plateste pensie alimentara. Azi am avut prima infatisara in care sau prezentat parinti lui si au spus nu mai minciuni avocata mea a spus ca sunt doar vorbe insa judecatorul le a dat crezare spunand ca pari oameni ok si ce rost ar avea sa minta ( au mintit ca mama mea a batut copilul meu sa nu vorbeasca cu ei ca eu sunt cea care nu ii las sa vada copilul etc). Specific ca in proces era vorba despre mine si tatal nu inteleg de ce li sau permis sa vorbeasca ei despre ei cat de mult se va lua asta in calcul?. Specific ca bunici paterni au fost mereu lasati sa vada copilul la mine in casa insa copilul nu vrea sa se duca la ei cat despre tatal copiluli nu are nici o treaba. Eu lucrez in UK de 8 luni de zile bunici paterni au sustinut ca vreau sa iau fata definitiv aici desi avocata mea le a spus ca nu raman definitiv aici ca nu este tara de viitor pentru ca iese aceasta tara din UE. Ci doar doresc sa pot pleca cu copilul in excursii. Intr o plangere la politie pt neplata pensiei tata a declarat ca vrea sa fie decazut din drepturile parintesti ca sa scape de probleme. Daca scot aceata declaratie cat va conta la proces ca dovada ca nu il intereseaza fata?. Daca aduc bilete luate la Disney in Paris unde fata mea isi doreste sa intalneasca personajele ei preferate din desene animate se va lua in calcul? . Procesul sa amanat ca sa raspunda tatal copilului daca este sau nu deacord sa ies cu copilul in afara. Si daca dovedesc ca el nu ia platit pensia de 3 ani dovezi din declaratie la politie credeti ca am vreo sansa? Din ce mi a spus azi avocata judecatorul este impotriva mea din cauza minciunilor spuse de bunici .

Alte discuții în legătură

Custodie comuna duda teodora duda teodora buna ziua ma numesc mihaela si in anul 2018 fostul iubit m-a dat in judecata pentru a castiga custodia copilulului in varsta de 2 ani .practic a venit si a ... (vezi toată discuția)
Deces tata copil minor, drept de vizita familie extinsa talisman17 talisman17 Buna ziua, Tatal copilului meu(sotul meu) a incetat din viata. Dupa moartea sa, parintii si cumnatul meu au solicitat printr-un avocat program de vizitare ... (vezi toată discuția)
Bună seara! un notar accepta să rezolve desfacerea unei călătorii, ... minerva78 minerva78 Bună seara! Un notar accepta să rezolve desfacerea unei căsătorii, in care exista minor de 7 ani? Minorul se află în grija bunicii de 6 ani. Părinții ... (vezi toată discuția)