avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pastrare arme neletale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pastrare arme neletale

buna ziua,
as vrea sa aflu unde anume in legea 295 actualizata se incadreaza pastrarea armelor neletale din categoria C. La art 61 se pomenesc doar cele din cat D si E.

"ART. 61
  Păstrarea armelor neletale
  Posesorii armelor neletale din categoriile D şi E din anexă au obligaţia să ia toate măsurile necesare pentru păstrarea armelor la domiciliu, reşedinţă sau, după caz, la locul de rezidenţă, astfel încât să nu permită accesul persoanelor neautorizate la acestea şi să nu existe pericol de vătămare corporală accidentală."

La depunerea dosarului pt. obtinere autorizatie de procurare arma neletala cat C de ce dovada privind spatiul de pastrare e nevoie?

Multumesc!


Cel mai recent răspuns: dodoambra , utilizator 21:21, 10 Noiembrie 2021
Am aceasi nelamurire
Armele ne letale ( pistol cu gaz iritant - cred categoria C ) trebuie pastrate ca si cele letale In fisete metalice fixate in perete sau podea si munitia neletala separat de arma in compartiment metalic separat in fiset?
Unde se precizeaza exact aceasta obligatie? Cea pentru arme letale stiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce prevede art. 15 din hg nr. 11 din ianuarie 2018 grigore.damianov grigore.damianov s-a raspuns unei cereri, ca nu se aproba eliberarea permisului de portarma, fiindca nu undeplineste conditiile de la art. 15 din HG 11/2018, care sunt acelea? (vezi toată discuția)
Arbaleta cristiangheorghe cristiangheorghe Doresc sa imi construiesc singur o arbaleta. M-ar interesa ce trebuie sa fac pentru a fi in legalitate. Modelul pe care doresc sa il construiec este unul mic ... (vezi toată discuția)
Uzul de arma neletala-legea armelor si munitiilor 2011 Utilizator_Arma_NEletala Utilizator_Arma_NEletala Buna ziua, sunt un detinator de arma neletala ( pistol cu bile de cauciuc ) procurat legal. Am citit legea armelor si munitiilor din 2011 si am cateva ... (vezi toată discuția)