avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA calificare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA calificare

Buna ziua! As dori sa stiu daca pot infiinta un PFA fara sa am o calificare in domeniul de activitate, doar experienta. Ca studii am liceul si o facultate in curs.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:13, 14 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Este vorba despre ornamente florale cu flori din gradina. Am realizat decoruri dar fara a avea o activitate de a vinde la florarii, magazine etc. Deci se poate...
Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti in link-ul de mai jos care sunt Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării a persoanei fizice autorizate

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl sau ii pentru florarie? rox_ann07 rox_ann07 Doresc sa deschid o florarie, in care sa am si un raft cu articole de nunta,botez, artizanat, procurate cu factura, dar si facute de mine manual (cum ar fi ... (vezi toată discuția)
Deschidere pfa cu diploma de bacalaureat MirelaPav MirelaPav Buna ziua, as dori sa îmi deschid un pfa. Îmi puteți spune dacă îl pot deschide cu diploma de bacalaureat? Am făcut liceul matematica informatica. Și ca ... (vezi toată discuția)
Pfa, cum mai multe domenii de activitate, ce coduri caen sa aelg? andr31 andr31 Doresc sa infintez un PFA cu urmatoarele domenii de activitate: 1. grafician , adica sa pot efectua: editare photo, editare poze de nunta, afise , ... (vezi toată discuția)