Buna!va-rog sa intersez ca ceva posibilitati pentru licitatii, pentru o persoane fizice, care vrea sa ajuta cu ocupatie caritativa (consultant de lactatie) exista in Romania? Vreau sa ocup cu femei gravida, cu mama cu bebelusi nou nascuti, ca sa ajut in primele greutatii al alaptare. In Romania nu exista nici o pregatire profesionala pentru acaesta ocupatie. Am gasit un asociatii La Leche Liga International, unde pot sa pregatesc, dar bugetul de casa e saracios...:((
Dupa ce am interesat, trebuie sa fac un grup, cu mama gravid, si mama cu bebelusi. Dar chiria pentru sala, pentru reclame exista. Si mamaici trebuie sa ajuta cineva, ca sa avem un generatie mai sanatos, mai bucuros dupa alaptare bebelusului. Multumesc!
Ca persoana fizica puteti accesa fonduri pe Planul National de Dezvoltare Rurala. Pentru ceea ce faceti dvs. puteti avea in vedere si alte tipuri de finantari acordate de alt gen de institutii (nu UE). Incercati sa urmariti site-urile care oferta informatii curente despre finantari (sunt cateva, nu stiu insa daca mi se permite sa le postez aici).