avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... ceva licitatii pentru persoane fizice pentru ocupatie ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

ceva licitatii pentru persoane fizice pentru ocupatie caritativa?

Buna!va-rog sa intersez ca ceva posibilitati pentru licitatii, pentru o persoane fizice, care vrea sa ajuta cu ocupatie caritativa (consultant de lactatie) exista in Romania? Vreau sa ocup cu femei gravida, cu mama cu bebelusi nou nascuti, ca sa ajut in primele greutatii al alaptare. In Romania nu exista nici o pregatire profesionala pentru acaesta ocupatie. Am gasit un asociatii La Leche Liga International, unde pot sa pregatesc, dar bugetul de casa e saracios...:((
Dupa ce am interesat, trebuie sa fac un grup, cu mama gravid, si mama cu bebelusi. Dar chiria pentru sala, pentru reclame exista. Si mamaici trebuie sa ajuta cineva, ca sa avem un generatie mai sanatos, mai bucuros dupa alaptare bebelusului. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: v_florina , utilizator 15:22, 13 Octombrie 2009
Ca persoana fizica puteti accesa fonduri pe Planul National de Dezvoltare Rurala. Pentru ceea ce faceti dvs. puteti avea in vedere si alte tipuri de finantari acordate de alt gen de institutii (nu UE). Incercati sa urmariti site-urile care oferta informatii curente despre finantari (sunt cateva, nu stiu insa daca mi se permite sa le postez aici).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decretul 770/1966 legea avortului an epoca ceausescu stanciu mariana stanciu mariana Cu toti ne amintim de peroada aceea cand femeile ereau obligate sa dea nastere a patru si ulteror a cinci copii. Mii de femei [din statistici rezulta] au murit ... (vezi toată discuția)
Ordin al ministrului sănătății pentru alăptarea noilor născuți ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ordin al Ministrului Sănătății pentru alăptarea noilor născuți neinfectati care sa fie alăptați de mame infectate cu Covid-19. Am inteles ca au in ... (vezi toată discuția)
Ordonanta prezidentiala tomaalina tomaalina buna ziua,continui a cere sfaturi deoarece situatia in care ma aflu creata de concubin si anume am fost nevoita sa parasesc casa concubinului cu minorul de 1 ... (vezi toată discuția)