avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sesizare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sesizare

Am facut o sesizare catre primarie ptr ca vecinul meu sa scoata pomii plantati la mai putin de 10 cm fata de razor intrucat radacinile acestora se intind pe terenul meu aprox. 1m si ontrebarea mea este; are primaria obligatia sa formeze o comisie care sa se deplaseze la fata locului ptr a elucida cazul? ,intra in atributiile primariei sa l oblige pe vecinul meu sa scoata pomii? multumesc f mult.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:31, 14 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa primiti un raspuns scris de la primarie in termen de 30 de zile daca dvs. ati depus sesizare scrisa cu nr. de inregistrare/ data conform prevederilor OG nr.27/ 2002 art.8 privind petitiile. Daca nu primiti raspuns scris, puteti depune actiune in instanta impotriva primariei conform prevederilor Legii nr. 554/ 2004 privind contenciosul administrativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, as avea situatia urmatoarea: un vecin si-a plantat un nuc ... lucianmija lucianmija Buna, As avea situatia urmatoarea: Un vecin si-a plantat un nuc in gradina lui, la aproximativ 3 metri fata de casa in care locuiesc eu. Ideea e ca nucul ... (vezi toată discuția)
Distanta minima fata de limita proprietatii la care este permisa plantarea pomilor vasilica52 vasilica52 Va rog sa-mi spuneti care este distanta minima fata de limita proprietatii la care este permisa plantarea pomilor si care este baza legala. Doresc sa stiu ... (vezi toată discuția)
Despre arborii ale caror craci stau pe proprietatea vecina nedelcealuciana nedelcealuciana locuiesc la curte, vecinul meu are un stejar foarte mare si batran, care a fost plantat la max. 1m de la gardul comun.Cracile acesti stejar sunt indreptate ... (vezi toată discuția)