avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... vanzare propietate-taxe notariale
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

vanzare propietate-taxe notariale

in cazul in care vand un apartament: proprietate personala, dobandita in urma unui certificat de unic mostenitor si a unui extras de carte funciara, de la un cabinet notarial: 1-cae-s actele necesare, pe care trebuie sa le am, pentru vinderea imobilului?;2-chiar daca sunt eu vanzatorul, notarul imi mananca si mie bani?;cati bani ii ia notarul cumparatorului imobilului meu?
Ultima modificare: Joi, 14 Decembrie 2017
mexic85, utilizator

Alte discuții în legătură

Riscuri / nelamuriri /pasi de urmat achizitie imobil maral maral Buna ziua, Intentionez sa achizitionez un apartament si as avea nevoie de cateva sfaturi/lamuriri. Apartamentul este mostenit de 3 frati si de catre mama ... (vezi toată discuția)
Cer sfaturi cumparare apartament! me-alina me-alina care sunt obligatiile mele de cumparator la achizitionarea unui apartament? cer consiliere in legatura cu tot ce ar trebui sa stie un cumparator la ... (vezi toată discuția)
Actele necesare cumpararii aaa123 aaa123 daca doresc sa cumpar un imobil, ce acte,documente,trebuie sa mi se prezinte, sa primesc, ca sa fiu sigur ca imobilul e \"ok\"? (vezi toată discuția)