avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se calculeaza salariul unui profesor cu jumatate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se calculeaza salariul unui profesor cu jumatate de norma?

Sunt profesor titular si am jumatate de norma. Asta ar insemna 9 ore. Eu am 11 in loc de 9. Cum se platesc cele 2 ore in plus? Plata cu ora? La scoala la mine au spus ca nu se platesc. Daca am jumatate de norma trebuie sa am fix 9 ore? Care este realitatea?

Alte discuții în legătură

Doua contracte de munca? ana500 ana500 Buna ziua. Lucrez intr-o institutie de invatamant. Ma poate lamuri cineva ce sa fac in urmatoarea situatie: am doua cadre didactice dintre care unul este ... (vezi toată discuția)
Poate un preot cu parohie sa predea si in invatamant MateiMarcu MateiMarcu Buna ziua! Un profesor de religie cu gradul 1 a primit parohie , el mai poate preda religie in scoala , care sunt legile ce reglementeaza acest lucru? Poate ... (vezi toată discuția)
Plata cu ora director scoala Lauramoro Lauramoro Am citit cu atentie legislatia stufoasa privind plata cu ora in acest an scolar si as vrea si o alta parere!In scoala noastra un profesor titular doreste 2 ore ... (vezi toată discuția)