avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Poate un preot cu parohie sa predea si in invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Poate un preot cu parohie sa predea si in invatamant

Buna ziua! Un profesor de religie cu gradul 1 a primit parohie , el mai poate preda religie in scoala , care sunt legile ce reglementeaza acest lucru?
Poate fi si titular si preot? El poate sa manance 2 paini si altul nici una?
Ultima modificare: Luni, 30 Martie 2015
MateiMarcu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Oty77 , utilizator 17:37, 7 Februarie 2024
Exista o lege care reglementeaza cumulul de functii.Secretarul de stat din MEC este si jurist si ocupa o functie in Minister.Fizic nu poti sa lucrezi 8 pe zi in doua locuri.Preotul isi poate pastra locul de munca stabil la parohie si cea de-a doua functie sa fie ca profesor.
Bună ziua! Un profesor titular de religie care are norma de bază la biserică cum trebuie încadrat corect în școala? La plata cu ora? El beneficiază de 18 ore/ săptămâna și alte 2 ore ,,plata cu ora".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Binecuvantarea profesorului de religie in vederea angajarii si codul muncii ionutmorogan ionutmorogan Buna ziua, as avea o intrebare privind modalitatea de incadrare (angajare) a profesorilor de religie in scoli. Astfel, conform protocolului incheiat intre ... (vezi toată discuția)
Contract de muncã monicabercea monicabercea Aş vrea să ştiu dacă o persoană poate fi titular pe două posturi: profesor de religie şi preot paroh? (vezi toată discuția)
Evaluarea în învãþãmânt fodoretelkaeva fodoretelkaeva Bună ziua, Am o nelămurire, întrebare şi aş dori un răspuns ce să fac, cum să fac. Sunt profesoară de religie din anul 1998, iar din 2003 titular, ... (vezi toată discuția)