avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de muncã
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de muncã

Aş vrea să ştiu dacă o persoană poate fi titular pe două posturi: profesor de religie şi preot paroh?
chiar dacă programul de lucru se suprapune?
Cu respect, dar preotul nu are un program stabilit prin regulament de ordine interioara, adica spre exemplu de la ora 08.00 la 16.00.
ªi preotul are program stabilit de Mitropolie. Atunci când este de seviciu în parohie trebuie să fie la Biserică iar când este sărbătoare trebuie să oficieze Sf. Liturghie .
Programul şcolii este de la 8-12.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate un preot cu parohie sa predea si in invatamant MateiMarcu MateiMarcu Buna ziua! Un profesor de religie cu gradul 1 a primit parohie , el mai poate preda religie in scoala , care sunt legile ce reglementeaza acest lucru? Poate ... (vezi toată discuția)
Binecuvantarea profesorului de religie in vederea angajarii si codul muncii ionutmorogan ionutmorogan Buna ziua, as avea o intrebare privind modalitatea de incadrare (angajare) a profesorilor de religie in scoli. Astfel, conform protocolului incheiat intre ... (vezi toată discuția)
consiliul parohial mi-a solicitat o taxa de contribuție cu trei ani in urmă pentru a oficia căsătoria ... Danut 08 Danut 08 Buna ziua Mă numesc Dan și locuiesc în Finteușu Mic. Sînt căsătorit în 21 octombrie 2018 și am următoarea problemă: Consiliul parohial mi-a ... (vezi toată discuția)