avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diploma Agent Vamal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diploma Agent Vamal

Buna ziua. Am absolvit scoala postliceala de 2 ani de agent vamal. Va rog sa-mi sugerati unde as putea sa lucrez cu aceasta diploma si pe ce post as putea aplica. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Pe ce post m-as putea angaja. Michi2475 Michi2475 Buna ziua. Am absolvit scoala postliceala de 2 ani de agent vamal. Va rog sa-mi sugerati unde as putea sa lucrez cu aceasta diploma si pe ce post as putea ... (vezi toată discuția)
Incadrarea in compartimentul de prevenirea infectiilor asociate asistentei medicale ghenus ghenus Buna ziua Lucrez ca asistent medical principal licentiat de 12 ani in compartimentul CPIAAM dintr-un spital si anul acesta nu mi s-a eliberat avizul de libera ... (vezi toată discuția)
Schimbarea legislatiei si impunerea bacului ulterior absolviri unei scoli in care nu se cerea anterior tbone112 tbone112 Buna ziua am absolvit in anul 2007 o scoala postliceala sanitara in care am fost inscris in 2004 . nici la inscriere nici la terminare nu era in vigoare ... (vezi toată discuția)