avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... loviri provocatoare de moarte ce pedeapsa?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

loviri provocatoare de moarte ce pedeapsa?

buna ziua asi dori sa aflu ce pedeapsa poate sa primeasca prietenul meu . este incadrat la lovire provocatoare de moarte si din urma cu o executare de 3 ani . el a recunoascut fapta . am incercat sa aduc camere de luat vederi de la bar dar patronul barurlui a sters tot . prietenul meu pe data de 22 octombrie a dat 2 pumni in zona fetei victimei dimineata cand la luat ambilanta era constiet si misca pe data de 14.11.2017 a murit la spital .. martorii prieteni de familie nu au ajutat cu nimic in declaratii au spus sa nu au auzit nimic .. cati ani poate sa ia va rog frumos pentru un raspuns .
Ultima modificare: Joi, 14 Decembrie 2017
loredana1009, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:52, 17 Decembrie 2017
Daca ne referim la una si aceeasi fapta, aveti dreptate, asa este. Insa, daca in dosar s-au retinut mai multe fapte si deci incadrari juridice multiple, atunci poate exista compatibilitate intre cele doua institutii.
Dacă se află în stare de recidiva va ajunge dupa gratii.

Dacă are avocat sa vada exact cauza care a determinat decesul.
Dacă se gaseste ceva de ajutor se merita sa se apere chiar daca a recunoscut fapta.
Este indicat sa isi faca toate apararile în faza de urmărire penală daca vrea sa aiba sanse la o pedeapsa sub 6 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Omorul calificat-lcm roberto3 roberto3 Buna ziua! Vreau sa intreb daca loviturile cauzatoare de moarte se considera omor in fapt consumat sau doar lcm. Sunt infractiuni diferite? Va intreb pentru ca ... (vezi toată discuția)
Circumstante atenuante- omor roberto3 roberto3 Buna ziua. Intr-un proces penal circumstantele atenuante se mai retin de catre instanta daca intra in concurs cu recidiva? E grav daca inculpatul este ... (vezi toată discuția)
Omor sau autoaparare? robiy robiy Buna ziua.Am o problema cu fratele meu care intr`o seara s-a dus intr`un bar si un barbat a sarit la el cu cutitul.In urma altercatiei,fratele meu nu a fost ... (vezi toată discuția)