avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura minor

Buna ziua sunt o fata spaniola care are o fata cu un baiat roman .noi nu suntem casatorit.intrebarea mea este luí i trebuie procura la plecarea de spania in romania ?? Eu lam dar toate actele certificatu de nastere focut in Romanía libro de familia si pasaportu fetei. Nu merge cu avión merg cu masina noastra.mersi
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:21, 15 Decembrie 2017
NU arenevoie de procură pentru intrarea în Romania.Dacă pe paşaportul fetiţei scrie că are domiciliul în Spania, nu are nevoie de procură nici la ieşirea din Romania.
@ Ainhoa, pentru un raspuns oficial privind conditiile la frontiera romana, va recomand sa sunati la Politia de frontiere romana, la telefon 0219590 si veti primi informatiile necesare.
In plus puteti sa lecturati si Condiții de ieșire din țară pentru cetățenii români minori, aici ...
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 15 Decembrie 2017
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla cetatenie si circulatia in strainatate a minorilor lizidesign lizidesign Buna ziua, Sant cetatean roman cu dubla cetatenie, la fel ca si cei 2 copii ai mei. Detinem, fiecare, pasapoarte individuale, pt ambele cetatenii. Pentru ... (vezi toată discuția)
Iesirea din tara cu un copil cristinaciobanu2013 cristinaciobanu2013 as putea sa ies din tara baietelul meu de 7 luni ? mentionez ca sotul meu lucreaza in Spania si nu poate sa plece de la servici pentru a veni sa facem pasaport ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea procurii...in cazul acordului tatalui de a parasi(mama)romania cu minorul ana s ana s daca tatal face procura sa pot parasi spania cu minorul pt a merge in romania, cat timp e valabila(s-ar putea sa nu plec in perioada asta). apoi,,,pt a ma ... (vezi toată discuția)