Buna ziua. In luna septembrie am dat un avans de 5000 ron pentru achizitionarea unui autoturism in leasing. Am primit factura pe acesti bani. Nu am semnat nici un contract. Masina a ajuns din fabrica in reprezentanta tocmai azi 14.12.17. Numai ca acum surpriza, firma de leasing are cu totul alta oferta fata de cea din septembrie cu un avans mai mare rate mult mai mari, si nu as mai dori sa achizitionez masina. Intrebarea este cei 5000 ron ii mai pot recupera ??
Leasing financiar
melk1
Am incheiat un contract de leasing financiar in 2008 pentru un autoturism pe care ulterior am ales sa nu-l mai platesc si sa-l inapoiez firmei.Totul bine si ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.