avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Avans autoturism leasing
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Avans autoturism leasing

Buna ziua. In luna septembrie am dat un avans de 5000 ron pentru achizitionarea unui autoturism in leasing. Am primit factura pe acesti bani. Nu am semnat nici un contract. Masina a ajuns din fabrica in reprezentanta tocmai azi 14.12.17. Numai ca acum surpriza, firma de leasing are cu totul alta oferta fata de cea din septembrie cu un avans mai mare rate mult mai mari, si nu as mai dori sa achizitionez masina. Intrebarea este cei 5000 ron ii mai pot recupera ??
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 10:37, 15 Decembrie 2017
Nu vad de ce nu s-ar putea, probabil ca exista ceva comunicari prin email, de unde se poate extrage ce anume ati comandat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de leasing fals,nul,etc...???? ContSters64341 ContSters64341 Salut ! In Septembrie 2007 hotarasc sa achizitionez o masina in leasing, merg la dealer ma hotarasc in aceiasi zi 25 Sep. la optiuni,etc. merg acasa sa ... (vezi toată discuția)
Leasing financiar melk1 melk1 Am incheiat un contract de leasing financiar in 2008 pentru un autoturism pe care ulterior am ales sa nu-l mai platesc si sa-l inapoiez firmei.Totul bine si ... (vezi toată discuția)
Pot sa refuz o masina noua cu defect de fabricatie? nicu_ivan nicu_ivan Am cumparat in leasing un autoturism nou( am asteptat 2 luni jumate) si dupa primirea acestuia am apucat sa parcurg 4km de la poarta furnizorului si a cedat ... (vezi toată discuția)