avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionar invaliditate gradul 3, venit din inchiriere
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionar invaliditate gradul 3, venit din inchiriere

Buna ziua!
Mă afectează faptul că sunt pensionar de invaliditate gradul 3 și obțin venituri din închirierea unui apartament pentru care plătesc la ANAF prin decizie de impunere impozit și contribuția de asigurări sociale de sănătate?

Alte discuții în legătură

Dacă în situația expusa mai jos se poate pierde pensia de invaliditate ionescumaria1 ionescumaria1 Buna ziua! Mă afectează faptul că sunt pensionar de invaliditate gradul 3 și obțin venituri din închirierea unui apartament pentru care plătesc la ANAF ... (vezi toată discuția)
Asigurare pfa oug 158/2005 Eugenor Eugenor Ce intelegeti de aici (OUG 158/2005: ART. 4 Pentru persoanele prevăzute la art. 1 alin. (2), cota de contribuţie pentru concedii şi indemnizaţii, ... (vezi toată discuția)
Anaf decizie de impunere anuala 2016 lavypuiu lavypuiu Buna ziua...va scriu deoarece trei membri ai familiei mele au primit o decizie de impunere anula cu privire la contributia lunara de asigurari sociale de ... (vezi toată discuția)